Om oss

Fiskebeck Håndverk AS, etablert i 1999, er en familie-bedrift som har røtter tilbake til 1940 tallet.

Vi har både kompetanse, erfaring og ressurser til å påta oss selv de mest komplekse oppdrag, gjerne som totalentreprenør. Vi har Sentral godkjenning og er godkjent som våtromsbedrift, og har en stab med bred fagkompetanse. Det favner blant annet malermester, byggtapetsermester, faglærte tømrere og mange dyktige fagarbeidere i de forskjellige fagfelt vi tilbyr.

Ved behov, leier vi inn ytterligere kompetanse for å kunne ta hånd om hele prosjektet. Vi setter da like store krav til våre samarbeidspartnere som til oss selv, nettopp for å sikre den høye kvaliteten vi er kjent for. Har du et behov, tar vi oppdraget!

Fiskebeck er et navn med tradisjoner tilbake til slutten av 1940-tallet. I dag er vi en moderne håndverksbedrift med mellom 20 og 30 ansatte, alle med et intenst ønske om å levere høy kvalitet. Vi påtar oss alle typer oppdrag for både offentlig og privat sektor, med spesialkompetanse innen overflatebehandlinger, nybygg og rehabiliteringer. Mange av våre oppdrag kommer etter anbefalinger i markedet, en tillit vi er oppriktig stolte av! Med base i Kirkenes, regner vi hele Øst-Finnmark som vårt naturlige nedslagsfelt. Vi er også en profesjonell eiendomsutvikler og utvikler både egne og andres eiendommer.

Fiskebeck – et navn som forplikter!

navntrekk

  • Org.nr: 980 440 044
  • E-post: handverk@fiskebeck.no

Få et uforpliktende tilbud

Fordi vi ønsker å gi deg vår beste pris, er det en fordel at du gir oss en oversikt over hva du trenger. Fyll gjerne ut dette skjemaet, så kontakter vi deg så fort vi kan.